De Spar
Wij zijn SPAR Poliste te Wijk aan Zee

Sinds december  2002 zijn we gevestigd aan de Verlengdevoorstraat te Wijk aan Zee.

Dit is eenvoudig te vinden als U van Beverwijk naar Wijk aan Zee rijdt.

We staan elke dag weer met ons personeel voor U klaar om de lekkerste verswinkel voor U te zijn.

Als U in Wijk aan Zee woont of er op vakantie bent, loop dan eens naar binnen en ervaar zelf de service van de SPAR.

   


Dunes, ontwerpbureau

Dunes, ontwerpbureau

Dunes MultiMedia is een multidisciplinair strategisch ontwerpbureau. We werken met passie aan uiteenlopende opdrachten voor multinationals, dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs, het MKB, de entertainmentbranche en culturele instellingen. We zijn gesprekspartner op directieniveau.

Reclamebureau in Beverwijk nodig?

Als klein specialistisch bedrijf zijn wij ervan overtuigd dat ons succes onlosmakelijk is verbonden met dat van onze klanten. We willen dus persoonlijke, op maat gesneden diensten leveren die waarde toevoegen en de winstgevendheid ten goede komt. We gaan voor een no-nonsense mentaliteit en houden van aanpakken. We zijn flexibel in onze werktijden en schaalbaar door freelancers en outsourcing bij onze partners. Bent u op zoek naar gratis powerpoint sjablonen? Dunes heeft er 75 ter download beschikbaar gesteld. Dunes is lid van het platform: Wat kost een website ??

Heliomare
Heliomare - Wijk aan Zee
Heliomare geeft professionele aandacht aan mensen met een beperking. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen bij wonen, arbeidsintegratie, onderwijs, dagbesteding, revalidatie en sport. Zodat zij weer aan een toekomst kunnen denken.

Alles is anders
Het leven verandert ingrijpend bij een handicap, ziekte of ongeluk. Voor ouders, kinderen, partners en direct betrokkenen. Het leven van alledag is niet meer hetzelfde, wensen moeten worden bijgesteld, er moeten andere plannen worden gemaakt. Zelfs de toekomst verandert. Heliomare geeft professionale aandacht voor nu en later. Wij ondersteunen volwassenen en kinderen met een beperking, zodat zij nu en in de toekomst zo zelfstandig mogelijk door het leven kunnen.

Aandacht
We geven professionele aandacht op uiteenlopende terreinen, zoals: Arbeidsintegratie, Dagbesteding, Onderwijs, Revalidatie, Sport en Wonen. We zorgen dat mensen zelfstandig kunnen wonen. We organiseren beroepsopleidingen, werken aan een terugkeer naar oude betrekkingen. Of we gaan samen op zoek naar een nieuwe werkkring of een zinvolle dagbesteding. We geven onderwijs aan kinderen en jongeren. We begeleiden mensen bij sport en we revalideren patiënten.

Toekomst
Al dit werk heeft uiteindelijk maar één doel. Heliomare wil dat mensen die op de een of andere manier uit het gewone leven zijn geraakt, de draad weer oppakken. Zodat zij weer aan een toekomst kunnen denken.
 

Meer Informatie
http://www.heliomare.nl

Blokarten bij Outstanding Events

Blokarten, Outstanding Events

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a. blokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief o.a. op het strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier. Een bijzondere- en inspirerende omgeving met o.a. de mooie Aloha Beachclub als uitvalsbasis.
 

Blokarten op het breedste strand van Nederland?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Neemt u dan direct contact met ons op voor een onvergetelijk programma op maat. U kunt natuurlijk ook even bellen! Wij staan u graag te woord.

 

Blokarten in Wijk aan Zee
Blokarten is te gek!