Kunst- en boekenmarkt

 

Wijk aan Zeese Zomermarkten 2011

 

In Wijk aan Zee, een eigenzinnig kustdorp met veel kunst en cultuur, is er weer veel te beleven dit jaar.

De markten in Wijk aan Zee kenmerken zich door   thema's zoals demonstraties, (mode-)shows, workshops, muziek, theater, poezie. Dit betekent veel te beleven en gezelligheid voor iedereen.

                   
De markten vinden plaats in het centrum van Wijk aan Zee op het Julianaplein. Een gezellig pleintje met zijn vele terrassen, eetmogelijkheden en strand op nog geen 100 meter afstand. Ook daar kunt u nog even lekker relaxen en 's avonds nagenieten van de zonsondergang.

Kortom: Wijk aan Zee, ook deze zomer een plaats om te stranden!AGENDA

- zondag 21 augustus:    KUNSTMARKT
- zondag 18 september: BOEKENMARKT met open podium

 

Info en contact:
Ella de Jong, tel. 06 41504586, e-mail info@kopvanwaz.nl

Kunstmarkt

Kunstmarkt

Voor de 6e keer wordt er dit jaar weer een kunstmarkt georganiseerd.

 

De markt wordt op het Julianaplein (centrum Wijk aan Zee) gehouden. Ons uitgangspunt is een gezellige markt (circa 50 marktkramen) met kinderactiviteiten, muziek en andere kunst- en cultuur-activiteiten.  

De kunstmarkt is op 21 augustus van 11.00 tot 17.00 uur en wordt een waar kunstenaarsfestijn bestaande uit een kunstmarkt met circa 50 kramen, expositie in de KOP van WaZ en natuurlijk is een straattheater weer present.

 

 

Deelname

Wellicht heb je interesse om deel te nemen aan deze ludieke kunstmarkt. Je kan je met het inschrijfformulier opgeven. Vul dit formulier in, print het uit en stuur het formulier naar de KOP van WaZ. Eén kraam kost € 35,-.

Je staat definitief ingeschreven wanneer het inschrijfformulier volledig is ingevuld en opgestuurd en het verschuldigde bedrag voor 1 augustus 2010 is betaald op: RABOBANK 3880.45.523 t.n.v. SaWaZ Zomermarkten.  

Bij erg slecht weer gaat de markt niet door. Hier wordt je z.s.m. van op de hoogte gebracht, wel worden er dan € 5,- administratiekosten in rekening gebracht. Het resterende bedrag storten wij dan z.s.m. terug op je rekening.

Boekenmarkt

 

Boekenmarkt

 

Voor de 6e keer wordt er dit jaar weer een boekenmarkt georganiseerd.

 

De markt wordt op het Julianaplein (centrum Wijk aan Zee) gehouden. Ons uitgangspunt is een gezellige markt met kinderactiviteiten, muziek en andere kunst- en cultuur-activiteiten.  

 

Open podium

Tegelijkertijd met de boekenmarkt is er een open podium. Op dit podium kunt u muziek ten gehore brengen, verhalen vertellen, gedichten voordragen, etc. Aanmelden kan ter plekke. 

De boekenmarkt is op 18 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.